Serveis

Avaluacions Auditives

Avaluacions audiològiques

Els professionals de Widex Vic, us ofereixen els millors mitjans i coneixements per a realitzar un avaluació molt precisa de les capacitats auditives.

 

Una bona avaluació audiològica es fonamental per establir les necessitats de la persona i, orientar el pronostic del tractament adequat.

 

Encara que no patim cap pèrdua auditiva, es convenient que revisem la nostra audició una vegada a l'any.

Adaptació d'Audiòfons

Adaptaciód'audiòfons

Els audiòfons Widex, són dispositius d'un altíssim nivell tecnològic, amb sistemes que ens permetran escoltar i entendre, fins i tot en ambient molt sorollosos, i amb una sensació confortable en tot moment.

 

Per altre costat els audiòfons Widex es caracteritzen pel seu disseny, que els converteix en productes molt agradables i estètics.

L'adaptació dels audiòfons, és un procés que, de la ma de l'audioprotesista ens permetrà tornar a sentir els sons del nostre entorn amb total comoditat.

Tractament d'acúfens
Terapia Widex Zen

Terapia Widex Zen

 

La Terapia Widex Zen, es el tractament que ens permet millorar els efectes dels Acúfens o Tinnitus, que són els desagradables xiulets que algunes persones pateixen, i que afecten en gran mesura a la seva qualitat de vida.

 

Mitjançant la Terapia Widex Zen, utilitzarem les components adequdes en cada moment, que ens permetran abordar la millora d'aquests efectes tan molestos sobre les persones.

Centre Pediàtric Widex

Centre Pediàtric Widex

 

El Centre Widex Wic, forma part de la xarxa de Centres Pediatric Widex, i que té les instal·lacions i els professionals preparats, per donar servei a la població pediàtrica que ho requereixi.

Widex Vic, disposa dels espais i dels mitjans necessaris per atendre amb garantíes un segment tan sensible com és el dels nens i nenes que presenten alteracions en la seva audició