El Nostre Equip

Aural Widex Vic, està constituït per un equip amb una dilatada experiència en el sector de l'audiologia i  de l'audiopròtesis.

El Carles Carbonell, que ha el responsable del Centre Oficial Widex de Vic, a través de l'Òptica Carbonell, durant els darrers 15 anys, i juntament amb el Jordi Serra, que és audioprotesista i Director Tècnic de Widex, i l'empresa Widex Audífonos S.A. han desenvolupat aquest projecte per instal·lar el Centre Ofical Aural-Widex de la Catalunya Central, per tal d'oferir l'excel·lència dels audiòfons Widex i els millors serveis per als seus usuaris.

HA4.JPG
Helena Aparicio i Brull. Directora Tècnica

 

L'Helena Aparicio és la Directora Tècnica d'Aural Widex Vic.

L'Helena és Tècnica Superior en Audiología Protètica per l'Escola del Clot de Barcelona

L'Helena dóna cobetura a l'especialitzacio en el tractament de les persones afectades per acúfens.

JST10_edited_edited.jpg
Joana Serra i Tañà. Audioprotesista

 

La Joana Serra, és Tècnica Superior en Audiologia Protètica, per l'escola de Jesuïtes El Clot de Barcelona.

La Joana dóna cobertura a l'especialització en pediatria del Centre, i compta amb el suport de tot l'equip de professionals de la Xarxa Pediàtrica Aural.

Lidia Salagran. Recepcionista

 

La Lidia es la primera cara amable que troben els nostres clients quan entren a Aural Widex.

Ella es la responsable de la gestió administrativa del centre i la seva dinamització.

Carles Carbonell Más. Audioprotesista

 

El Carles Carbonell, és Tècnic Especialista en Audiopròtesis per l'Escola del Clot de Barcelona  i Graduat en Òptica i Optometría.

El Carles ha exercit com audioprotesista i responsable del Centre Ofical Widex, Òptica Carbonell, durant els darrers 15 anys.

Jordi Serra Rovira. Audioprotesista

 

El Jordi Serra, és Tècnic Especialista en Audiopròtesis per l'Escola del Clot de Barcelona  i Enginyer Tècnic de Telecomunicacions.

El Jordi, comparteix la seva activitat, amb la Direcció dels Serveis Assistencials i Tècnics d'Aural - Widex, com empresa distribuidora del productes Widex a l'estat espanyol i, també exerceix la responsabilitat de ser el Cap del Departament d'Audiología de l'Escola Jesuïtes el Clot de Barcelona.